De Wilde Weelde Wereld op de Tuinen van Appeltern

De tuin van Wilde Weelde op de Tuinen van Appeltern is voor de eerste fase afgerond. Langzaam aan begint het geheel groen te worden en trekt het dierenleven erin. Het wordt een spannende tijd om het groeiproces te gaan volgen. Hier een leuk filmpje gemaakt door een lid van de Wilde Weelde over de laatste steen die gelegd is op de grote muur. Met man en macht is er aan de muur gewerkt, zijn er ruim 10.000 stoeptegels gestapeld. Inmiddels staat deze symbool voor de ontharding onze steden. Groen in plaats van een stoeptegel.De muur zal langzaam bevolkt gaan worden door planten en dieren. Een tweede muur gaat later dit jaar gebouwd worden. Ook is er een filmpje over de bouw van de houtwal. Een houtwal die dwars door de Wilde Weelde Wereld snijd en bestaat uit 5 delen die de gehele boom symboliseren van wortel tot kruin. Blijf de ontwikkelingen op de Wilde Weelde Wereld volgen.Lees ook verder op de projectpagina.